Save

Save

Save

image image image image

Σχεδιασμός

Λογότυπων

 

 

 

Το λογότυπο πρέπει να κάνει καλή πρώτη και με διάρκεια εντύπωση. Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη, αναγνωρίσιμη εικόνα στο μυαλό του πιθανού πελάτη και ταυτόχρονα να μεταδώσει, στο βαθμό που είναι δυνατό, στοιχεία για την ταυτότητα της εταιρείας ή του προϊόντος.στή επιλογή στο χώρο των γραφικών τεχνών.

 

Read the Full Story

Προβολή

διαφήμιση

 

 

 

Διαφήμιση είναι διαδικασία γνωστοποίησης και επηρεασμού του καταναλωτικού κοινού για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. Στην SKAILINE συνεργαζόμαστε με τον πελάτη για να του δώσουμε το αποτέλεσμα που επιζητεί!…

 

Read the Full Story

Γραφικές

Τέχνες

 

 

 

Η "SKAILINE" αποτελεί το αποκορύφωμα μιας δυναμικής πορείας καλύπτοντας όλο το φάσμα των γραφικών τεχνών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, δημιουργικού σχεδιασμού, εκτύπωσης και επεξεργασίας....

 

Read the Full Story

Εκτυπώσεις

offset

 

 

 

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις για επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια, ημερολόγια, αφίσες, folder, επιστολόχαρτα, supla, καταλόγους, φάκελα, μπλοκ, εφημερίδες, περιοδικά, τετράδια.

 

Read the Full Story
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Εταιρική Ταυτότητα

Η εταιρική ταυτότητα είναι η εικόνα της εταιρείας. Μέσα από τα σχήματα, τα χρώματα και την γραμματοσειρά της εταιρικής ταυτότητας φαίνεται το ύφος της εταιρείας, η δραστηριότητά της, οι στόχοι της, η φιλοσοφία της, η κουλτούρα της. Κάθε εταιρική ταυτότητα έχει ένα δυνατό σημείο (είτε αυτό είναι κάποιο σχήμα, είτε κάποιο χρώμα ή συνδυασμός χρωμάτων) το οποίο προσπαθεί να προωθήσει και να καθιερώσει προκειμένου να γίνει εύκολα αναγνωρίσιμο.


  • ΛΟΓΟΤΥΠΑ
  • ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ-ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

ο λογότυπο αποτελεί την καρδιά της εταιρικής ταυτότητας και πολύ συχνά είναι ένα από τα καθοριστικά στοιχεία για την εικόνα που θα αποκομίσει κάποιος για την εταιρεία σας.